Home ΚοινωνίαΑιγαίο Ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου “Εμείς για το Αιγαίο”

Ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου “Εμείς για το Αιγαίο”

by ikariaki.gr
39 views

Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Χίου και Σάμου υποψήφιοι με τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου

Οι δύο πρόεδροι των Επιμελητηρίων Χίου και Σάμου θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου. Πρόκειται για τους:

  • Λεγάτο Παντελή. Γεννήθηκε το 1973 στη Χίο και είναι επιχειρηματίας. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου.
  • Κυριαζή Γεώργιο. Γεννήθηκε το 1960 στο Πυθαγόρειο της Σάμου και είναι επιχειρηματίας. Εκλέγεται για περισσότερα από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εµπορίου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» ανακοινώνει, επίσης, τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

  1. Γυμνάγος Προκόπης. Ελαιοπαραγωγός. Γεννήθηκε το 1967 στη Μυτιλήνη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είναι μέλος του Ανεξάρτητου Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών και Κτηνοτρόφων Λέσβου και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λέσβου.
  2. Μπεριστιανίδου Μάρθα. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1984 στη Μυτιλήνη και κατάγεται από την Ερεσό. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 2009.
  3. Πετρέλλης Κυριάκος. Συνταξιούχος του ΟΤΕ. Γεννήθηκε στο Πλωμάρι το 1958. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου.
  4. Τσουπής Παναγιώτης. Λογιστής. Γεννήθηκε το 1966 στη Μυτιλήνη. Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέσβου. Είναι  μέλος της Διοίκησης του Επιμελητήριου Λέσβου ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Επίσης, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.  

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

  • Αδαμίδης Κωνσταντίνος. Γεννήθηκε το 1956 στο Κοντοπούλι  της Λήμνου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Είναι Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοντοπουλίου (1995-1998), Δήμαρχος Μούδρου (1999-2010) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου. Διετέλεσε μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου (επί 10ετία) και μέλος της Ομάδας Τοπικής Δράσης των προγραμμάτων Leader.
  • Σαρικλής Θεόδωρος. Γεννήθηκε το 1980 στη Λήμνο και σπούδασε Τεχνολόγος Ναυπηγός Μηχανικός. Ασκεί από το 2013 τα καθήκοντα του νηογνώμονα του νησιού. Είναι  αρτοποιός και ξενοδόχος. Διατέλεσε για σχεδόν 4 χρόνια πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου.

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

  • Νομικός Γεώργιος. Χειρουργός ορθοπαιδικός, επιμελητής Α’ στο γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο». Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και από το 2008 ζει και εργάζεται στη Χίο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ναυταθλητικού Ομίλου Θυμιανών.
  • Νεαμονίτης Κωνσταντίνος. Οικονομολόγος. Υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΔΟΥ Χίου). Γεννήθηκε το 1975 στη Χίο. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του πρώην Βουλευτή και Υπουργού κ. Κωστή Μουσουρούλη και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  • Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος. Δάσκαλος. Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πυργίου. Γεννήθηκε το 1959 στο Πυργί της Χίου. Είναι Πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε. (Ε.Κ.Π.Α.), με Μεταπτυχιακό στη Μηχανική της Διοίκησης. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου και είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού.

 

 

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Κωσταντιδέλλης Γιώργος. Αγρότης. Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1974. Ζει και εργάζεται στον Μεσότοπο Λέσβου. Είναι ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοτόπου «ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ». Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου:

Τζεβρένη Φλώρα. Κατάγεται από το Καρλόβασι Σάμου. Γεννήθηκε το 1979 και είναι πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεσαίου Καρλοβάσου.

Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας:

Γενούζος Παναγιώτης. Μαρμαράς. Γεννήθηκε το 1966. Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικών. Ζει και εργάζεται στην Ικαρία. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος και Έπαρχος Ικαρίας. Έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αγίου Κηρύκου (πρόεδρος). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.

Μαούνης Μανώλης. Ηλεκτρολόγος. Γεννήθηκε στην Ικαρία το 1980, ζει και εργάζεται στους Φούρνους. Είναι αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Φούρνων. Είναι πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Φούρνων Κορσεών.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue