Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Ποταμός της Πικροδάφνης – Γιορτές με ποίηση, μουσική, θεατρικά δρώμενα τη Κυριακή 11 Ιούνη 2017

Ποταμός της Πικροδάφνης – Γιορτές με ποίηση, μουσική, θεατρικά δρώμενα τη Κυριακή 11 Ιούνη 2017

by ikariaki.gr
3 views

Παρούσα η ποίηση και φέτος στη γιορτή που διοργανώνουν η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (Κι.Π.Η.) και οι πρόσκοποι Ηλιούπολης για τη διάσωση του ποταμού της Πικροδάφνης, Κυριακή πρωί, 11 Ιουνίου 2017, Βουλιαγμένης και Τζαβέλλα, Ηλιούπολη.

Μετά τις εισηγήσεις ώρα 10 π.μ. από την Κι.Π.Η., την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, τον σύλλογο ΡΟΗ, (πολίτες υπέρ της φύσης), το δίκτυο Πολιτών για την διάσωση της Πικροδάφνης, ανοίγει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, 11 π.μ. ο Ικάριος μουσικοσυνθέτης Στέφανος Γεωργιάδης, που έχοντας μελοποιήσει ποιητές εμπνευσμένους από την φύση, (Αλέξανδρος Ίσαρης, Φίλιππας Μαυρογιώργης, Αντώνης Κομίνης, Φώτης Αγγουλές) τους παρουσιάζει όλους μαζί σε ενιαίο μουσικό έργο με τίτλο «Στις Όχθες»: (κιθάρα Στέφανος Γεωργιάδης, φυσαρμόνικα Ανδρέας Δρογγίτης, κρουστά, υποκριτική, χορός, ο Θίασος της Βάσως Κουβελά).

Το ίδιο έργο διανθίζεται από ενδιάμεσα δρώμενα ηθοποιών του θεάτρου Εξαρχείων ΕΞΑΡΧΗΣ και χορό από το συγκρότημα οι ΜΟΥΣΕΣ. Ακολουθεί πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα λαϊκό, έντεχνο, ρεμπέτικο, χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων, έκθεση φωτογραφίας παιχνιδότοπος, μεζέδες, κρασί.

«…Κάποιος γιορτάζει που να ξέρω, τι να θυμάμαι τι να πω, κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα, είμαι εγώ… Γιάννης Αργύρης».

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης, μια γιορτή για το ποτάμι μας την Πικροδάφνη.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue