Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Το in.gr σάς ταξιδεύει την Κυριακή στην Ικαρία!

Το in.gr σάς ταξιδεύει την Κυριακή στην Ικαρία!

by ikariaki.gr
6 views

discover-beaches-seychelles004

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 «Το in.gr ταξιδεύει», η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5, σας προσκαλεί σε ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στην Ικαρία.

Ξεναγός των ακροατών και των ακροατριών που θα ταξιδέψουν μαζί μας στο πραγματικά ξεχωριστό αυτό νησί του Βορείου Αιγαίου από τις 13:00 έως τις 14:00 θα είναι ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το in.gr ταξιδεύει» θα προσφερθεί σε έναν τυχερό ακροατή ή σε μια τυχερή ακροάτρια το ακόλουθο πακέτο διαμονής:

  • τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου Cavos Bay, στον Αρμενιστή Ικαρίας, στο χρονικό διάστημα από την 1η Μαΐου 2016 έως τις 30 Ιουνίου 2016.


Το ξενοδοχείο Cavos Bay, που διακρίνεται για τη φιλική ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βρίσκεται στη βόρεια ακτογραμμή της Ικαρίας, σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού, που το καλοκαίρι προσφέρει υπέροχη θέα τόσο στην ανατολή του ήλιου όσο και στο ηλιοβασίλεμα.

Ο τυχερός ακροατής ή η τυχερή ακροάτρια της εκπομπής θα μπορεί να κάνει χρήση του πακέτου διαμονής κατά το ανωτέρω διάστημα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και κατόπινέγκαιρης συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του καταλύματος.

«Το in.gr ταξιδεύει» 
σάς προσκαλεί και αυτήν την Κυριακή (13:00-14:00) στη ραδιοφωνική συντροφιά του και σας εύχεται καλά ταξίδια.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue