Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Καλή αρχή με σκακιστικούς αγώνες για παιδιά!

Καλή αρχή με σκακιστικούς αγώνες για παιδιά!

by ikariaki.gr
7 views

Ikaros chess - ίκαρος σκάκιΈνας ακόμα «Ίκαρος», πιστός στις παραδόσεις, άρχισε με σκάκι για παιδιά. Από το απόγευμα της Δευτέρας  6 Ιουλίου το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου υποδέχεται τους μικρούς ντόπιους σκακιστές για παιδικούς αγώνες.

Το τριήμερο 8-10 Ιουλίου προβλέπονται αγώνες και για μεγάλους. Η επίσημη έναρξη του διεθνούς τουρνουά, το οποίο έχει ενσωματώσει  φέτος τα Πανελλήνια Ανοιχτά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου και το Μεσογειακό Ομαδικό Ράπιντ, θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα.

Προβλέπεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 σκακιστές και σκακίστριες από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας, από την Κύπρο και από 12 ξένες χώρες.

Για όσους έλθουν στον Άγιο Κήρυκο νωρίτερα, προγραμματίζονται ποικίλες εκδηλώσεις, με πιο σημαντικές τους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες γρήγορου σκακιού.

Σε πείσμα των καιρών και κόντρα σε κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη, οι φίλοι  της Ικαρίας που επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες  στηρίζουν τις σκακιστικές εκδηλώσεις είναι με τις βαλίτσες στο χέρι!

Είναι συγκινητικό το ότι όχι μόνον δεν είχαμε ακυρώσεις, αλλά λάβαμε πολλά αγωνιώδη ερωτήματα, μήπως ματαιωθούν οι αγώνες.

Το διεθνές τουρνουά «Ίκαρος 2015», ενισχυμένο με το κύρος των Πανελλήνιων Ανοιχτών Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών, του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Αιγαίου και του Μεσογειακού Ομαδικού Ράπιντ, θα διεξαχθεί κανονικά, χάρη στην στήριξη του Δήμου Ικαρίας, πολλών σκακιστικών φορέων από όλη την Ελλάδα, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ι. Μελάς» και άλλων Ικαριακών σωματείων, της χορηγού ναυτιλιακής εταιρείας «Hellenic Seaways», αλλά κυρίως χάρη στην αγάπη των πιο πιστών του φίλων, των Ελλήνων και ξένων σκακιστών!

 

Λεζάντα φωτογραφίας:

Όπως κάθε χρόνο, το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου αναμένεται να γεμίσει και φέτος με μικρούς και μεγάλους σκακιστές και σκακίστριες από όλο τον κόσμο!

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue