Home ΣυγκοινωνίεςΑκτοπλοϊκό Εκπτώσεις 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και για Σάμο Ικαρία Φούρνους – Δείτε πως θα την πάρετε

Εκπτώσεις 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και για Σάμο Ικαρία Φούρνους – Δείτε πως θα την πάρετε

by ikariaki.gr
2,3K views

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους επιβάτες που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω, προσφέρει η Blue Star Ferries.

Η προσφορά ισχύει από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 για εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, καθώς και για Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Οι διαδρομές που καλύπτονται από την έκπτωση είναι από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω, από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο, και από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο. Η έκπτωση δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Πώς θα πάρετε την έκπτωση

Για να επωφεληθούν από την έκπτωση, οι επιβάτες πρέπει να προσκομίσουν στα συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό ελάχιστων 4 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους αναφερθέντες προορισμούς, καθώς και καταθετήριο τραπέζης με εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Η προσκόμιση αυτών των εγγράφων είναι υποχρεωτική για έλεγχο κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Επιπλέον μπορείτε να έχετε έκπτωση με την κάρτα seasmiles, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Blue Star Ferries.

Τι ισχύει με τη φοιτητική έκπτωση

Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν εκπτώσεις για φοιτητικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα:

– Blue Star Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
– Seajets: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, μόνο σε economy θέσεις.
– Minoan Lines: 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC, καθώς και 20% στους ναύλους οχημάτων.
– Anek Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. 20% στους ναύλους οχημάτων για Ηράκλειο και 50% για Χανιά.
– Hellenic Seaways: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
– Saronic Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και 25% για φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
– Zante Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και αφορά μόνο οικονομική θέση DECK.

Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Πολύτεκνοι και τρίτεκνοι δικαιούνται επίσης έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα:

– Blue Star Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα. Χορηγείται επίσης 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.
– Seajets: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση.
– Μinoan Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών και 30% σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση. Χορηγείται επίσης 20% έκπτωση σε ναύλο οχήματος και για τις 2 κατηγορίες.
– Anek Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών και 30% σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση. Χορηγείται επίσης 20% έκπτωση σε ναύλο οχήματος και για τις 2 κατηγορίες.
– Hellenic Seaways: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα. Χορηγείται επίσης 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.
– Saronic Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών.
– Zante Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.

 

flash.gr

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue