Home ΚοινωνίαΕλλάδα 3 πράγματα που χρειάζεται η επιχείρησή σου αλλά δεν το ξέρεις

3 πράγματα που χρειάζεται η επιχείρησή σου αλλά δεν το ξέρεις

by ikariaki.gr
13 views

 

Το να διοικείς μια επιχείρηση δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να είσαι κοινωνικός με τους πελάτες, βοηθητικός με το προσωπικό, να έχεις πάντα το νου σου στα έξοδα και τα έσοδα, να τρέχεις για εξωτερικές δουλειές, να είσαι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν ρολόι κάθε ώρα και στιγμή. Ένα μυαλό, όμως, χειμώνα καλοκαίρι είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει σε όλες αυτές τις ευθύνες.

Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για πράγματα που μπορείς να κάνεις για να γίνει η δική σου ζωή, αλλά και όσων σχετίζονται με την επιχείρησή σου, πολύ πιο εύκολη.

Χώρος αναψυχής

Την ώρα του διαλείμματος, καλό θα ήταν να υπάρχει ένας χώρος όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κάτσουν να πάρουν μια ανάσα, να φάνε το μεσημεριανό τους και να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους. Αυτό όχι μόνο θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στο προσωπικό, αλλά θα έχει μεγάλο όφελος και για την επιχείρηση, καθώς όταν οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενοι κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, και επομένως οι πωλήσεις αυξάνονται.

banner

Ένας τέτοιος χώρος σίγουρα χρειάζεται καναπέδες, καρέκλες, τραπέζι, ψυγείο και μια ηλεκτρική κουζίνα. Αν κάποιο από τα έπιπλα είναι ελαττωματικά ή αν χρειαστεί επισκευή η κουζίνα, θα πρέπει να μεριμνήσεις αμέσως. Μια γρήγορη λύση σε πρόβλημα του συγκεκριμένου χώρου θα δείξει στους εργαζομένους ότι νοιάζεσαι για αυτούς.

Ρεύμα

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ότι το ρεύμα έχει φτάσει στα ύψη ούτε, βέβαια, και το πόσο φοβερό έξοδο είναι αυτό, ειδικά για μια επιχείρηση. Για αυτό τον λόγο, καλό θα ήταν να αφιερώνεις χρόνο σε τακτά διαστήματα μέσα στην χρονιά στο να ψάχνεις και να ενημερώνεσαι για τα προγράμματα και τις προσφορές που βγάζουν οι διάφορες εταιρείες παροχής ρεύματος. Ειδικά σήμερα, που οι ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος έχουν κερδίσει την θέση τους στην ελληνική αγορά και δύνανται να είναι πιο ανταγωνιστικές, μπορεί να αποβεί ακόμα και επιζήμιο για την επιχείρησή σου να μην γνωρίζεις ότι θα βρεις το φθηνότερο ρεύμα από την Volton ή να μην αναζητήσεις το πρόγραμμα εκείνο που ταιριάζει γάντι στις δικές σου ανάγκες.

Ιντερνετική παρουσία

Στον εικοστό πρώτο αιώνα, δεν νοείται να υπάρχει επιχείρηση που δεν μπορείς να την βρεις στο ίντερνετ. Αν θέλεις να βρίσκεις νέους πελάτες χωρίς να κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου, θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια ιστοσελίδα που να εξηγεί πώς δημιουργήθηκε η εταιρεία σου και τι υπηρεσίες ή προϊόντα προσφέρει. Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις ή δεν νιώθεις σίγουρος να φτιάξεις μόνος σου κάτι τέτοιο, μπορείς να ζητήσεις την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας νέας γενιάς στο kataskeuiistoselidwn.gr ή να δεις στο YouTube βιντεάκια που σου δείχνουν βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις.

Και τώρα, είσαι έτοιμος να ανεβάσεις την επιχείρησή σου σε άλλο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue