Home ΚοινωνίαΠολιτικήΒουλευτικές Εκλογές 2023 Φαίδρα Καρούτσου: Υποψήφια στις κάλπες του Ηράκλειου με “Ικαριώτικο αέρα”

Φαίδρα Καρούτσου: Υποψήφια στις κάλπες του Ηράκλειου με “Ικαριώτικο αέρα”

by ikariaki.gr
1,7K views

Προεκλογικό το κλίμα, όμως εκτός από την μάχη που δίνουν οι Ικαριώτες υποψήφιοι για την μόνη θέση του Βουλευτή του Νομού μας, Ικαριώτες ζητούν τη ψήφο μας και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Μιλήσαμε με την Φαίδρα Καρούτσου, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Νομό του Ηρακλείου Κρήτης, μια νέα υποψήφια με δυναμική παρουσία.

Απο ποιο μερος της Ικαριας εισαι;

Ο πατέρας μου είναι από το Μάραθο, ένα ορεινό χωριό με τρομερή θέα,το μπαλκόνι του νησιού, κοντά στον Εύδηλο.

Πώς βρέθηκες στο Ηράκλειο της Κρήτης;

Στο Ηράκλειο αποφάσισαν οι γονείς μου να κάνουν την οικογένειά τους. Ο πατέρας μου είναι Ικαριώτης και αγαπά πάρα πολύ το νησί. Αυτή του την αγάπη την έχει εμφυσήσει και σε εμάς, τις δύο κόρες του που σε κάθε κενό από την δραστηριότητά μας ερχόμαστε και μένουμε στην Ικαρία. Ο μπαμπάς είναι ερωτικός μετανάστης στο Ηράκλειο! Η μαμά Κρητικιά. Έτσι εδώ πήγα σχολείο, εδώ μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι. Η Ικαρία όμως είναι η χαμένη Εδεμ για μένα. Ο παράδεισός μου!

Γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα;

Γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προασπίσει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, να προασπίσει τα δημόσια αγαθά, να στηρίξει το κράτος πρόνοιας, την οικογένεια, το εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, να συμπεριλάβει όλ@ στην κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου, να θέσει κανόνες κατά της αισχροκέρδειας, να αμβλύνει τις ανισότητες και να αναδιανείμει δίκαια τον παραγόμενο πλούτο της χώρας σε όλες και όλους.

Γιατί ένας νέος άνθρωπος να ασχοληθεί ενεργά και σε επίπεδο υποψηφίου στις εκλογές;

banner

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να περνάμε από τη διεκδίκηση στην υλοποίηση. Για να επιτευχθεί αυτό οι νέοι θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη να εκθέσουμε τους εαυτούς μας και τις θέσεις μας στο εκλογικό σώμα. Αν θέλουμε να περιφρουρήσουμε όσα πρεσβεύουμε και να ενδυναμώσουμε τη δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, οφείλουμε να συμμετέχουμε και να έχουμε την συνυπευθυνότητα για τις αποφάσεις.

Ποιο είναι το δικό σου πολιτικό “στοίχημα”- τι θα ήθελες να αλλάξεις, με την ιδιότητα της εκλεγμένης εκπροσώπου του λαού του Ηρακλείου;

Αν εκλεγώ θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να απεμπολήσει το Ηράκλειο τη θλιβερή πρωτιά που κατέχει στους δείκτες ενδοοικογενειακής βίας και να γίνει η κοινωνία του μια κοινωνία συμπερίληψης.

 

Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue