Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Τουρνουά Ηλία Κουτσουφλάκη: Τίμησε και φέτος η Δόξα Προκοπίου τον αείμνηστο παράγοντα

Τουρνουά Ηλία Κουτσουφλάκη: Τίμησε και φέτος η Δόξα Προκοπίου τον αείμνηστο παράγοντα

by ikariaki.gr
32 views

Τον αείμνηστο Ηλία Κουτσουφλάκη τίμησε και φέτος η Δόξα Προκοπίου, με την διεξαγωγή του καθιερωμένου τουρνουά στη μνήμη του. Σ’ αυτό συμμετείχαν ο Ηρακλής Ψαχνών, η Δόξα Προκοπίου και οι ομάδες παλαιμάχων της Δόξας Προκοπίου και της Αιδηψού. Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε των διοργανωτών με 6 – 0  (ημίχρονο 2 – 0) με σκόρερ τους Σιαράπη – Μακαντάση (σημείωσαν από 2 γκολ) και Π.Λ. Σκριβάνο – Δ. Αγγελάτο. Ισόπαλες με 3 – 3, αναδείχθηκαν οι ομάδες παλαιμάχων της Δόξας και της Αιδηψού, σε αγώνα 60 λεπτών. Για τους βετεράνους της ομάδας του Προκοπίου σκόραραν οι Διαμαντής Κουτσουφλάκης (2 φορές) και Σκουμπρής, ενώ απ΄την Αιδηψό τον “δρόμο ” προς τα δίχτυα βρήκε 2 φορές ο Αθανασίου και μία ο Αρετσίνης. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων στις ομάδες που συμμετείχαν και αναμνηστικής πλακέτας στον Γιώργο Σέγκο, που ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος της διαιτητικής του καριέρας.

ο Ηλίας Κουτσουφλάκης με την φανέλα της αγαπημένης του Δόξας Προκοπίου..

Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης γεννήθηκε στις 10 Ιούλη του 1949 και πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής στη Δόξα Προκοπίου απ’ το 1964 έως το 1982, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα β’ κατηγορίας (1975,1977,1982) και ισάριθμες ανόδους στη μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου και ακόμη ένα στην γ’ κατηγορία, το 1973. Απ’ το 1983 και για τρεις δεκαετίες (ως τον θάνατο του) ήταν πρόεδρος – τα πρώτα 6 χρόνια παράλληλα και προπονητής – στην αγαπημένης του Δόξας, κερδίζοντας μαζί της – ως παράγοντας πια – ακόμη έξι πρωταθλήματα. Επίσης στα χρόνια της προεδρίας του η ομάδα του Προκοπίου έφτασε μια φορά σε τελικό κυπέλλου Ευβοίας ( το 1989 με αντίπαλο τον Α. Ο.  Χαλκίς) και έπαιξε δυο φορές στην Δ’ Εθνική ( το 1988 και το 2003). Πέρα απ’ την πολυδιάστατη μοναδική προσφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του και τον αθλητισμό, γενικότερα είχε έντονη και αξιοσημείωτη κοινωνική δραστηριότητα. “’Έφυγε” απ’ την ζωή στις 16 Αυγούστου 2013. Στις 9 Νοέμβρη του ίδιου έτους, μετά από απόφαση του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης -Αγίας Άννας, το δημοτικό γήπεδο Προκοπίου μετονομάστηκε σε δημοτικό γήπεδο ”Ηλίας Κουτσουφλάκης”.

η Δόξα Προκοπίου τίμησε κι εφέτος τη μνήμη του Ηλία Κουτσουφλάκη

 

Αναδημοσίευση από : https://dinataathlitika.gr

 

 

 

banner

 

 

 

 

Βίντεο από : eviagoal. blogspot.com

 

Σας υπενθυμίζουμε και το λινκ : https://www.ikariaki.gr/omada-tous-kariotes-tis-evvias

που είχε δημοσιεύσει η Ικαριακή Ραδιοφωνία, από την κοινή κάλυψη με τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο της ΕΡΤ Νάσο Μπράτσο, των αγώνων της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, για τους Ικαριώτες που ζουν και προοδεύουν στην  Εύβοια, όπως και ο αείμνηστος συμπατριώτης μας Ηλίας Κουτσουφλάκης.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue