Home ΚοινωνίαΣάμος Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

by ikariaki.gr
8 views

Χορευτικός Όμιλος Σάμου                                   Σάμος, 08 Φεβρουαρίου 2018      

  ΧΟΡ.Ο.Σ         

 

 

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών, στην πόλη της Σάμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Μοσχονά Ιωακείμ να ευλογεί την πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.

banner

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κώστας Αμυρσώνης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανατροπή κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων καθώς και δεκάδες μέλη, χορευτές και φίλοι του ΧΟΡ.Ο.Σ.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους μουσικούς, τα στελέχη της Λέσχης Αξιωματικών, τον πάτερ Ιωακείμ, καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις που απλόχερα πρόσφεραν και φέτος τα δώρα τους.

Το 2018 ξεκίνησε με αυτή την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, με στόχο να ακολουθήσουν και άλλες πολλές μέσα στη χρονιά.

 

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue