Home ΚοινωνίαΕλλάδα Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης στο πλαίσιο του προγράμματος PROMEDFOODS

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης στο πλαίσιο του προγράμματος PROMEDFOODS

by ikariaki.gr
2 views

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής προτάσεων μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00.

Το Τμήμα Γάλακτος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Promotion of  local Mediterranean fermented foods through a better knowledge and management of microbial resources- ProMedFoods” στο πλαίσιο του προγράμματος ARIMNET 2 (2nd Transnational Call, 2016) «ProMedFoods (ARIMNet-2) για το 2018».

Ο επιστημονικός συνεργάτης-ερευνητής θα προσληφθεί για να διεξαγάγει στο Τμήμα Γάλακτος τις απαραίτητες μοριακές αναλύσεις με Culture-dependent τεχνικές για την ταυτοποίηση και χαρακτηρισμό οξυγαλακτικών κυρίως βακτηρίων και ζυμών από δείγματα παραδοσιακού Γαλοτυριού. Θα χρησιμοποιήσει τον υπάρχοντα μοριακό και άλλο εξοπλισμό της μονάδας με βάση τα πρωτόκολλα ανάλυσης και την αρωγή των εταίρων μας στο έργο, όπως οι διαδικασίες αυτές αποτυπώνονται στο Consortium Agreement.

Επίσης θα διεξαγάγει 1-2 ενημερωτικές-εκπαιδευτικές επισκέψεις για ειδικές, κυρίως culture-independent τεχνικές στα αντίστοιχα εργαστήρια των εταίρων. Συνολικά θα έχει την υπευθυνότητα της συλλογής και επεξεργασίας των μοριακών αποτελεσμάτων χαρακτηρισμού και ταυτοποίησης των μικροβιακών στελεχών και θα συμβάλλει στην συγγραφή των απαραίτητων εκθέσεων προόδου και διαφόρων ειδών δημοσιεύσεων, σε συνεργασία με τον Δρ Ιωάννη Σαμέλη, επιστημονικά υπεύθυνο του έργου.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση ΕΔΩ

 

 

Αναδημοσίευση από : https://www.neapaseges.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue