Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Πανηγυρικό φινάλε για τις ακαδημίες μπάσκετ του Π.Α.Σ. Ίκαρου για την χρονιά 2016 – 2017

Πανηγυρικό φινάλε για τις ακαδημίες μπάσκετ του Π.Α.Σ. Ίκαρου για την χρονιά 2016 – 2017

by ikariaki.gr
34 views

 

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ του Πας Ίκαρος για το 2016-2017. Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, πλήθος κόσμου (γονείς, αδέρφια, φίλοι κ.α.) απόλαυσε τους αυριανούς πρωταθλητές. Συνολικά πάνω από 100 παιδιά πήραν μέρος και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σ’ αυτό βοήθησε και το καλεσμένο σωματείο του Α.Σ. Ηρακλή που συμμετείχε και  κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια στις μικρές ηλικίες με επικεφαλής τους προπονητές Νίκο Τσούνη και Γιάννη Κόχειλα. Ήταν μια υπέροχη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, μουσική, μπαλόνια, μπουφέ κ.α. Στο τέλος της γιορτής,  έφυγαν όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

Την ευθύνη για την οργάνωση είχαν ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πας Ίκαρος Στέργιος Μυτιληνού, ο έφορος του μπάσκετ του Πας Ίκαρος Δημοσθένης Κουλουμπής και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Σ. Ηρακλή Νίκος Τσούνης.

Στην συνεχεία ακολούθησαν οι απονομές των διπλωμάτων και μεταλλίων (πήραν όλα τα παιδιά), των κυπέλλων (στους νικητές ανά κατηγορία). Οι ευχές όλων για κάλο καλοκαίρι και γρήγορη επάνοδο των παιδιών στις προπονήσεις.

banner

Με την ευκαιρία της γιορτής ζητήσαμε από τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Πας Ίκαρος να μας πει δυο λόγια:  “Φέτος ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, ρίχνοντας το βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου,  γιατί οι ακαδημίες είναι το Α και το Ω σε έναν σύλλογο. Στόχος μας είναι η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και της αθλητικής παιδείας, η καλλιέργεια αξιών,  όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους (μας), τα παιδιά για την συνέπεια που έδειξαν όλη την χρονιά. Επίσης ένα ευχαριστώ στο φίλο σωματείο του Α.Σ. Ηρακλή για την συμμετοχή και βοήθεια του, για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των ακαδημιών το “Τζιβαέρι” Λάμπης Τσαρνάς, το auto-moto center Τσιώλης Λάζαρος, την ψησταριά  “Ο Λιγούρης” και τον Κώστα Κουμιώτη που είναι κοντά στην προσπάθεια μας…

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue