Home Αθλητισμός Με μεγάλη επιτυχία το 2º Basketball Camp Ikaros έφτασε στο τέλος του

Με μεγάλη επιτυχία το 2º Basketball Camp Ikaros έφτασε στο τέλος του

by ikariaki.gr
12 views

Μια διοργάνωση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε πανελλήνια εμβέλεια έφτασε στο τελος της.

Το 2º camp basketball ikaros τείνει να καθιερωθεί και να είναι από τα μεγαλύτερα camp σε όλη την Ελλάδα από πλευράς συμμετοχών.

Τα 100 και πλέον παιδιά που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με αξιόλογους προπονητές, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να τους μιλήσουν ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας, ομαδοποίησης κ.α., να παρακολουθήσουν μάθημα yoga και να διαγωνιστούν σε ένα υπέροχο διήμερο εκπλήξεων.

Καλεσμένοι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης ο οποίος είχε παρεβρέθει και στο 1º camp basketball camp ikaros και ο καλαθοσφαιριστής του Γ.Σ.Περιστεριού, Αλέξανδρος Σιγκούνας.

Έδωσαν το παρόν και τις δύο μέρες δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές τους στα νέα παιδιά,έπαιξαν μαζί τους, με μεγάλη υπομονή μοίρασαν αυτόγραφα,βγήκαν φωτογραφίες με όλα τα παιδιά,τους απένειμαν τα μετάλλια της συμμετοχής τους και τα κύπελλα των διαφόρων διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για το 3º basketball camp ikaros…

Φυσικά είχαμε και την βράβευση των καλεσμένων την οποία έκανε ο υπεύθυνος του camp Στέργιος Μυτιληνού, ο οποίος βράβευσε τον Γιώργο Μπόγρη για την κατάκτηση του basketball champions league αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Τενερίφης και τον Αλέξανδρο Σιγκούνα για την συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Στέργος Μυτιληνού δεχτηκε και μιλησε στην Ικαριακη Ραδιοφωνια: ”Ξεκινήσαμε από πέρσι μια προσπάθεια με τον Γιώργο Μπόγρη , ο οποίος δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκλησή μου , να οργανώσουμε κάτι πρωτόγνωρο για το νησί. Σκοπό μας ήταν να φέρουμε όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν. Όλο αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.”

 

”Έτσι και φέτος έχοντας στο πλευρό μας τον Γιώργο μας ( Μπόγρη ) , τον Αλέξανδρο Σιγκούνα και στην διάθεσή μας 100 παιδιά ολοκληρώσαμε επιτυχώς και το 2ο basketball camp ikaros. Οι καλεσμένοι μας αφού μίλησαν με τα παιδιά , έπαιξαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν ένα προς ένα με αυτά.”

 

banner

”Θέλω να ευχαριστήσω τον αθλητή και φίλο Αλέξανδρο Σιγκούνα που μας επιστεύτηκε και μας πρόσφερε ένα υπέροχο θέαμα και να δώσουμε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο και αδελφό Γιώργο Μπόγρη για την τιμη που μας έχει κάνει τα τελευταία δυο χρόνια και έρχεται και μαγεύει τα παιδάκια μας.Ένας τεράστιος αθλητής με εξαιρετικό ήθος και πάνω απ΄όλα ένας υπέροχος άνθρωπος.”

 

”Ελπίζω και του χρόνου να τον έχουμε κοντά μας στο 3ο basketball camp Giorgos Bogris – ikaros που δικαιωματικά θα ονομαστεί έτσι γιατί το αξίζει.”

”Να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πρόσφεραν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, καθώς επίσης τους χορηγούς που μας στήριξαν, και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδία μου!”

[Best_Wordpress_Gallery id=”33″ gal_title=”2o Basketball camp ikaros”]

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue