Home Η Ικαρία Παντου Ικαριώτης καπετάνιος: “Παραιτούμαι, δεν κάνω το σοφεράκι του Παπανδρέου”

Ικαριώτης καπετάνιος: “Παραιτούμαι, δεν κάνω το σοφεράκι του Παπανδρέου”

by ikariaki.gr
2 views

gapΜια περίεργη παραίτηση ενός καπετάνιου που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Σάμο, σε Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο και Κω, επειδή υποχρεώθηκε να μεταφέρει τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ το ειδησεογραφικό κανάλι Patmostimes.gr

Η υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που κάνει το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε ως επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου!

«Έκανα την αντίστασή μου μας είπε, διότι δεν είναι δυνατόν να κάνω το σοφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά να μην τον μεταφέρω.

Παραιτήθηκα όμως για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».
Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη μετά από αυτό, διότι ενώ η πληροφορία μας ήταν πως η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον κ. Παπανδρέου, ομολόγησε ότι παραιτήθηκε εκείνος για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.

Ο καπετάν Νίκος Χατζηνάκης με καταγωγή από την Ικαρία είναι καπετάνιος καριέρας. Προερχόμενος από τα ποντοπόρα πλοία τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι στην ακτοπλοΐα και συγκεκριμένα στα υδροπτέρυγα της AEGEAN FLYING DOLPHINS.
Προτιμήσατε να μείνετε χωρίς δουλειά τον ρωτήσαμε;
“Ακριβώς μας απάντησε. Αυτό προτίμησα”.

Πηγή : Ροδιακή

rodiaki.gr


Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue