Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Ικαριώτες επιτυχημένοι επιχειρηματίες : Τρίτη στάση στην επιχείρηση “Παράδοση” του Παν. Παπασιμάκη

Ικαριώτες επιτυχημένοι επιχειρηματίες : Τρίτη στάση στην επιχείρηση “Παράδοση” του Παν. Παπασιμάκη

by ikariaki.gr
75 views

Εταιρία

Εταιρικό προφίλ

Η Παράδοση ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαστήριο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων Λαϊκής Τέχνης. Ο σχεδιασμός των προϊόντων γίνεται από έμπειρους συνεργάτες που εμπνέονται από την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους τις ανάγκες των σημερινών ανθρώπων. Οι τεχνίτες μας με της σωστές πρώτες ύλες και με τα σύγχρονα μηχανήματα κατασκευάζουν χειροτεχνήματα στοχεύοντας στην ποιότητα και αναδεικνύοντας το μεράκι του Έλληνα χειροτέχνη.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύξαμε τον τομέα της μεταποίησης. Oι νέοι μας απόφοιτοι ανώτατης σχολής κάλων τεχνών με κλασσικές τεχνικές όπως η ζωγραφική και σύγχρονες αναζητήσεις στο γυαλί δίνουν πνοή στο ξύλο και ζεστά χρώματα στο σπίτι μας. Τα χειροτεχνήματα μας μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του απόδημου ελληνισμού φέρουν δε το χαρακτηριστικό σήμα ένα παραδοσιακό ικαριώτικο σπίτι.
Με το μεράκι μας και στόχο την ποιότητα και της προσιτές τιμές ανοίξαμε πανιά και φιλοδοξούμε να σας ταξιδεύουμε στης σελίδες της παράδοσης.
Προϊόντα:
Ξύλινα χωρίς επεξεργασία
Η παράδοση χρησιμοποιεί ξυλεία Α’ ποιότητας οξιά, πεύκη και ελιά και μετά από κατάλληλη επεξεργασία σας παρέχει προϊόντα έτοιμα για να αναπτύξετε τις δικές σας τεχνικές .Τα χρώματα σας, οι ψηφίδες σας βρίσκουν ιδανικές επιφάνειες για εφαρμογή και εσείς, συνεργάτες που σας στηρίζουν με συνέπεια με την πλούσια συλλογή και αποθήκη τους και τις καλές τιμές.
Ανανεώνουμε και σχεδιάζουμε νέα χειροτεχνήματα διαρκώς ,κατασκευάζουμε τις δικές σας φόρμες παραγωγικά και σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας
Ξύλινα με ζωγραφική

Κάθε αντικείμενο επεξεργάζεται πολλές φορές στο χέρι, πρώτα η γέννηση του από τον κορμό του δένδρου και η οικογενειακή συνταγή της βαφής και τέλος οι ζωγραφική που αναλαμβάνει να δροσίσει με τις πινελιές της τα έργα μας.
Οι καλλιτέχνες ζωγράφοι μας, παράγουν προϊόντα που δεν στερούνται της μοναδικότητας τους αλλά και δεν είναι επιβαρυμένα οικονομικά.
Τελικά σε σας απομένει να επιλέξετε ποια σχέδια σας αρέσουν και σε ποια αντικείμενα θέλετε να εφαρμοστούν.!!
Ξύλινα με ζωγραφισμένο γυαλί
Σύνθεση με έπιπλα
Κουτί ν3- σκαφάκι-κασετίνα
Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ένα ζεστό υλικό όπως το ξύλο και ένα κρύο αλλά χαρούμενο υλικό όπως το γυαλί αποφάσισαν να ενώσουν τη μοίρα τους μέσα από τα σχέδια μας και να δεθούν με όρκους αιώνιας αφοσίωσης με τους τεχνίτες μας.
Με μεγάλη υπερηφάνεια λοιπόν σας παρουσιάζουμε την νέα γενιά προϊόντων από χειροποίητο ξύλο και ψημένο γυαλί. Προϊόντα που από την πρώτη στιγμή απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του κοινού και μας δίνουν την δυνατότητα να μεγαλώσουμε την συλλογή μας με νέα είδη όπως φωτιστικά και μικροέπιπλα.
Ξύλινα παιγνίδια
γιογιό
Σβούρα πινόκιο

Σβούρες, σφεντόνες, κουμπιά και άλλα παιχνίδια φτιαγμένα από ξύλο και ζωγραφισμένα στο χέρι σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Είναι ικανά να κάνουν τους μεγάλους να νιώσουν ξανά παιδιά και τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τη χαρά ενός απλού παιχνιδιού.
Μικροέπιπλα
Μικρά έπιπλα και μεγαλύτερα κομψοτεχνήματα κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας από μαύρη πεύκη ή οξιά και σας προσφέρονται είτε χωρίς επεξεργασία για να επέμβετε με τις τεχνικές σας στις λείες επιφάνειες τους ,είτε με κερί βαμμένα και ζωγραφιστά με γλυκά χρώματα .
Οι σχεδιαστές των επίπλων λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τις ανάγκες και τους χώρους που θέλετε ν’ αναδείξετε και σας παρουσιάζουν ιδέες και ποιοτικά προϊόντα
Είδη κάβας
Οινόμετρα
Η εταιρεία μας αντλώντας στοιχεία από την πλούσια παράδοση του τόπου μας στην παρασκευή κρασιού κατασκευάζει και μεταποιεί αντικείμενα που νοσταλγικά μας συνδέουν με τις ρίζες μας αλλά ταυτόχρονα μας δίνουν ουσιαστικές λύσεις για τις σημερινές ανάγκες.
Στην πλούσια συλλογή θα βρείτε αποστακτήρες για την δημιουργία διαφόρων αποσταγμάτων, κάβες, αντικείμενα για την προβολή και προώθηση οίνων και ποτών.
Τάβλι – Σκάκι
Κλασσικά παιχνίδια ξύλινα για μικρούς και για μεγάλους όπου κατασκευάζονται για να καλύψουν κάθε γούστο. Ξύλινα σκάκι, ζωγραφιστά τάβλι, συνδυασμένα με γυαλί ή χωρίς επεξεργασία που περιμένουν τα πινέλα σας .Δεν έχετε παρά μόνο να τα ανοίξετε και καλές ζαριές.
Μπρούτζινα – Χάλκινα
Κατσαρόλες
Γάστρα ψαριού
Προϊόντα διαχρονικά βγαλμένα από τις ιστορίες του Ομήρου και από τις αναμνήσεις των παλιών μεταφέρουν αξίες και δεξιότητες που οφείλουμε να περάσουμε στους νέους .Κάθε ένα αντικείμενο και μια ιστορία. το ρακοκάζανο και ο μύθος της ρακής, η λάμπα του πετρελαίου και η γκαζιέρα με τα μαγειρικά σκεύη μας μεταφέρουν σε δύσκολες εποχές αλλά ανέμελες και πιο ευτυχισμένες.
Είδη καφέ
Μπρίκια

Μεγάλη συλλογή από ορειχάλκινα και χάλκινα αντικείμενα για την παρασκευή του ελληνικού καφέ.Φλυτζανάκια, μπρίκια για το ψήσιμο σε διαφορετικά μεγέθη, δίσκοι για το σερβίρισμα .
Μύλοι για το άλεσμα του καφέ αλλά και κάθε λογής άλλο καρύκευμα, μας δίνουν την δυνατότητα για την απόλαυση ενός φρεσκοαλεσμένου καφέ.
Θα βρείτε ακόμα στη συλλογή μας διάφορα σκεύη μαγειρέματος από χαλκό κατάλληλα για το γκάζι καθώς και λειτουργικά αντικείμενα για την κουζίνα όπως καμινέτα, τσαγιέρες, καφεκούτια, λαδικά και πολλά άλλα διακοσμητικά.
Πινόκιο
Πινόκιο φωτάκι νύχτας
Πινόκιο Σούστα μικρό -μεγάλο
Πρωτότυπα ξύλινα αντικείμενα εμπνευσμένα από τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών τον Πινόκιο.  Χαρούμενα φωτάκια νύχτας ,παιχνιδίαρικες σβούρες και χρωματιστές μαριονέτες  μέρος της πλούσιας  συλλογής που θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητα και τα χρώματα τους.
Ξύλινα είδη ελιάς
Ξύλο ελιάς
Μπρελόκ
Η ελιά δεμένη από την αρχαιότητα με τους Έλληνες εκτός από τους καρπούς της μας δίνει και την καρδιά της, την ξυλεία .Σκληρή και δύσκολη για επεξεργασία αλλά πλούσια σε ευωδιά και υπέροχα νερά .Η παράδοση κατασκεύασε μια συλλογή από χειροποίητα προϊόντα ελιάς . Χαρακτηριστικά της συλλογής είναι η υψηλή ποιότητα, η υπέροχη υφή και τα πρωτότυπα σχέδια.
Συρμάτινα
Πιατοθήκη
Κρεμαστό τριπλό καλάθι
Η  νέα σειρά  προϊόντων της Παράδοσης με σύρμα και σίδερο σας καλεί να την επιλέξετε για την άριστη ποιότητα,τον ιδανικό σχεδιασμό και την οικονομική τιμή .
Δίσκοι μελαμίνης
Καφεκοπτείον έγχρωμο
Εσπρέσο
Μοναδικά σχέδια με θέματα από το ταξίδι του καφέ στολίζουν τους νέους δίσκους μελαμίνης που κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη και έξι  διαφορετικά μοτίβα.
Ξύλινες πρωτότυπες φόρμες
Γλάροι
Χαρταετός
Συνεργάτες
ΣΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Στην  Ευρυτανία  4 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι βρίσκεται το ΣΑΛΟΥΝ. Ένα σύγχρονο πάρκο υπαιθρίων δραστηριοτήτων που προσφέρει στον επισκέπτη πολλές επιλογές .
Βόλτες με άλογο στην παρθένα φύση ,αναρρίχηση  τοξοβολία ή ένα ζέστο φλύντζανι καφέ μέσα στο ξύλινο φιλόξενο σαλούν.
Στην είσοδο του πάρκου υπάρχει ένα ξύλινο κατάστημα οπού παρουσίαζονται ιδανικά τα προϊόντα της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
Η ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ

Στο Βάμο Χανίων μια παρέα φίλων ζωντάνεψε την παλαιά ερειπωμένη γειτονιά του χωριού της.  Δημιούργησε έτσι  φιλόξενους ξενώνες ,καφενείο και την Μυροβόλο ένα ονειρεμένο παντοπωλείο. Στην Μυροβόλο μπορεί ο ταξιδιώτης να γευτεί τα σπιτικά εδέσματα της κρητικής γης και να επιλέξει από μια πλούσια συλλογή προϊόντων της Παράδοσης.
Επικοινωνία :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Παπασιμάκης Παναγιώτης
Οριγώνη 8
Πειραιάς 18541
Τηλ. +30 210 4834245
Φαξ  +30 210 4834223
Ιστότοπος : http://e-paradosi.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue