Home Κοινωνία Η ΑΚΙΣ για την απόφαση δημιουργίας ΚΥΤ στους Μυτιληνιούς

Η ΑΚΙΣ για την απόφαση δημιουργίας ΚΥΤ στους Μυτιληνιούς

by ikariaki.gr
15 views

Κύριοι της Κυβέρνησης και τοπικοί άρχοντες του νησιού μας σταματήστε να παίζετε με το μεταναστευτικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΙΣ      29-6-2018

 

Κύριοι της Κυβέρνησης ξεπεράσατε κάθε όριο λογικής με το να προτείνετε τη διαμόρφωση του ανενεργού στρατοπέδου «ΜΟΣΧΟΝΑ», μέσα στους Μυτιληνιούς, σε νέο κέντρο μεταναστών. Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των Σαμιωτών και των άλλων νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου.

 

Κύριοι τοπικοί άρχοντες του νησιού μας μπείτε επιτέλους μπροστά και δώστε λύσεις, εγκαταλείποντας τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κύριοι τοπικοί άρχοντες σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτιά των Σαμιωτών με την αναποτελεσματική λέξη – καραμέλα – «αποσυμφόρηση». Υπάρχουν λύσεις – τολμήστε.

 

Κύριοι διοικούντες, εντός και εκτός Σάμου, εγκαταλείψτε την επικίνδυνη πολιτική σας στο μεταναστευτικό, κλείστε το κέντρο μεταναστών της Σάμου και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

 

banner

Εμείς στην ΑΚΙΣ τοποθετηθήκαμε από την αρχή (2015) στο πρόβλημα με προτάσεις (μέχρι και δημοψήφισμα προτείναμε)  και παραμένουμε ακλόνητοι στις θέσεις μας: «Η διαχείριση μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη».

 

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue