Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Ευχαριστήριο του Α.Ο. Μεσαριάς προς την Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής

Ευχαριστήριο του Α.Ο. Μεσαριάς προς την Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής

by ikariaki.gr
5 views

 

 

 

 

 

 

Εύδηλος, 8/8/2017

 

banner

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΑΡΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ 1983

 

ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 3000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΣΑΡΙΑΣ»

Η Πρόεδρος, η Διοίκηση του Α.Ο. ΜΕΣΑΡΙΑΣ και τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημοσίως τον πρόεδρο της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Γεώργιο Παράλεμο , το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου, για τη δωρεά 3000 ευρώ που μας απέστειλαν και που θα διατεθούν με τον καλύτερο τρόπο για την κάλυψη των πιεστικών αναγκών των ποδοσφαιρικών τμημάτων μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε αρωγούς, όπως η ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας να βοηθήσουν σημαντικά το έργο μας. Αισθανόμαστε τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναία Δωρεά σας, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν λησμονούν τις ανάγκες των Ικαρίων της διασποράς και συμπαραστέκονται σ’ έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο που προωθεί τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ως παρακαταθήκη για το μέλλον, χτίζοντας υγιές σώμα αλλά και πνεύμα για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας.

Έχουμε πράγματι μεγάλη ανάγκη τέτοιων αξιέπαινων και ωφέλιμων πρωτοβουλιών και δράσεων και η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης πράξης σας, προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Με αθλητικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς.

 

Η Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας

Κοτσορέ Ελένη                                                Λιγνός Ζαχαρίας 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue