Home Αθλητισμός Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ. Διαγόρα σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ. Διαγόρα σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα

by ikariaki.gr
28 views

 

 

Α.Γ.Σ.  ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ                                                                                                                                                 Ικαρία  20-12-2017

                                                                  

                                      ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  Ολόκληρη η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ, (Διοίκηση αθλητές γονείς και μέλη), θέλει δημόσια να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλες και όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την καταπληκτική συναυλία που διοργανώσαμε στις 16 Δεκέμβρη με τον Σωκράτη Μάλαμα και τους συνεργάτες του.

  Αν στο ότι ρισκάραμε να σας καλέσουμε μέσα στο καταχείμωνο, συμπεριλάβουμε και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το Σαββατόβραδο στις Ράχες, η επιτυχία της εκδήλωσης κρίνεται εξαιρετική, εκτός από την μεγαλειώδη – χαρισματική εμφάνιση του Σωκράτη.

banner

 Πρέπει για την ιστορία να αναφέρουμε όλους αυτούς που βοήθησαν στην επιτυχία της συναυλίας. Τον σύλλογο του Χριστού Ραχών που μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα του χωριού. Το Φίλιππο Σακούτη που κατασκεύασε δωρεάν την εξέδρα. Τον Δημήτρη Μελή για την δωρεάν προσφορά του στις μετακινήσεις των μουσικών. Την εταιρεία Hellenic sεaways για την προσφορά της στις μετακινήσεις των καλλιτεχνών από και προς τον Πειραιά. Τους αθλητές και τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν στα μπάρ, την κουζίνα και όλο το στήσιμο.

 Τους καλλιτέχνες συνεργάτες του Σωκράτη, την Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κόντρα μπάσο, τον Νίκο Παραουλάκη στο νέϊ, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο – μπουζούκι, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί (με τον καταπληκτικό καριώτικο στο τέλος), τους ηχολήπτες Τίτο Καριωτάκη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, την παρέα του Μάριου Σακούτη, και τον τεχνικό Δημήτρη Κατέβα. Τέλος θερμές ευχαριστίες στην κ. Λίλα Παπαματθαιάκη για την άψογη συνεργασία στην οργάνωση της εκδήλωσης.

 Ο σύλλογός μας πιστός στη διοργάνωση εκδηλώσεων με ποιότητα και επιτυχία, ανανεώνει το ραντεβού μαζί σας, μέχρι τις 27 Γενάρη του 2018 με μία ακόμη χειμωνιάτικη συναυλία….

                                      Για τον ΔΙΑΓΟΡΑ

                                             Ο Πρόεδρος     

                                        Τσαντίρης Ιωάννης                 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue