Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κηρύκου : Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση τροφίμων σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κηρύκου : Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση τροφίμων σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη

by ikariaki.gr
2 views

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα και τους καταναλωτές για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που έδειξαν για την συγκέντρωση τροφίμων  σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας

 

Υ.Γ. Ικαριακής Ραδιοφωνίας : Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους εμπόρους της πρωτεύουσας του νησιού μας, αλλά και τους απλούς συμπατριώτες, που ευαισθητοποιήθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα για τους συνανθρώπους μας πάνω στο ίδιο το νησί μας, μέσα στο χωριό μας, μέσα στη γειτονιά μας, στο διπλανό μας σπίτι, που η οικονομική κρίση τους έφθασε σ’ αυτό το έσχατο σημείο, να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα για το σπίτι τους. Εμείς εδώ στο ραδιόφωνο το έχουμε “εντοπίσει” χρόνια αυτό το πρόβλημα και κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Βέβαια και επικροτούμε αυτές τις κινήσεις, όπως επίσης περιμένουμε και από την Μητρόπολη μας να ιδρύσει και στο νησί μας το Κοινωνικό της Παντοπωλείο, για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συμπατριώτες μας που περνούν δύσκολα. Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια των επαγγελματιών του Αγίου Κηρύκου και που θα πάει…. μπόρα είναι και θα περάσει, αλλά τώρα όλοι μαζί σαν μια γροθιά να βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν. Και να είσαστε σίγουροι…..δεν θα το ξεχάσουν όταν περάσει η κρίση, γιατί ο Καριώτης είναι περήφανος αλλά σωστός και ακριβοδίκαιος άνθρωπος!!

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue