Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου ( 7η αγωνιστική) Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α. Ε. Καρλοβάσου 0 – 5

Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου ( 7η αγωνιστική) Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α. Ε. Καρλοβάσου 0 – 5

by ikariaki.gr
7 views

 

Στον χειμωνιάτικο Άγιο Κήρυκο συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  Ε.Π.Σ. Σάμου  (7η αγωνιστική) οι ομάδες του Π.Α.Σ. Ικάρου και της Α.Ε. Καρλοβάσου.

 

 

Ο αγώνας ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά αναγνωριστικά και για τις δυο ομάδες, αλλά σύντομα την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα ανέλαβε η ομάδα της Σάμου με σουτ στο δοκάρι στο 11’ από τον Μ. Μπρέγκνα.

banner

Οι δυνατές διεκδικήσεις της μπάλας συνεχίστηκαν και σε μια τέτοια φάση στο 16΄ «μοιράστηκαν» από μια κίτρινη κάρτα ο Θ. Καλμπόγιας του Ικάρου και ο E.Sefa του Καρλοβάσου.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα της Α.Ε. Καρλοβάσου στο 26΄ με τον Γ. Μουρίκη.

Οι επιθέσεις της ομάδας της Σάμου συνεχίστηκαν με μια χαμένη ευκαιρία στο 33΄ του Μ. Μπρέγκνα και από τον ίδιο παίκτη στο 36΄σε απ’ ευθείας σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Ικάρου.  Επίσης στο 38΄η Α.Ε. Καρλοβάσου είχε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία με τον Γ. Μουρίκη.

Ένα λεπτό αργότερα η Α.Ε. Καρλοβάσου διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ι. Πλατίγκο.

Στο 41΄είχαμε σε μια δυνατή διεκδίκηση της μπάλας τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Τ. Τσερβενάκου της Α.Ε. Καρλοβάσου.  Με το σκορ στο 0 – 2 έληξε το α΄ ημίχρονο και οι ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Π.Α.Σ. Ίκαρου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα αλλά αφού είχε μια δυο καλές ευκαιρίες με τον Ι. Τσιώλη, σε μια επίθεση της Α.Ε. Καρλοβάσου στο 54΄ υπέπεσε σε πέναλτι στον  Μ. Μπρέγκνα, που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και ανέβασε το σκορ στο 3 – 0 για την ομάδα της Σάμου.

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Ίκαρου συνέχισε τις αντεπιθέσεις αν και στο 56΄δέχτηκε κίτρινη κάρτα ο Η. Τσαρνάς, είχε δυο χαμένες ευκαιρίες με τους Θ. Καλαμπόγια στο 65΄ αλλά και με τον Ι. Τσιώλη στο 70΄που η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της ομάδας της Σάμου.

Οι αντεπιθέσεις της Α.Ε Καρλοβάσου συνεχίστηκαν και καρποφόρησαν σε δυο περιπτώσεις, με γκολ στο 75΄με τον Γ. Μουρίκη και στο 86΄με τον Μ. Μπρέγκνα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α.Ε. Καρλοβάσου 0 – 5.

Καλή η διαιτησία των Γ. Τσαρνά, Δ. Σκουδριλού (α΄ βοηθός), Α. Διαμαντόπουλου (β΄ βοηθός)

Οι συνθέσεις :

Π.Α.Σ. Ίκαρος : Α.Τσαρνάς, Κ.Γαγλίας, Η.Τσαρνάς, Σ. Πετσάκος, Ι. Τριπόδης, Κ. Παράλαιμος, Σ. Πούλος, Γ. Χαντζάρας, Μ. Τσιμιτσέλης, Ι. Τσιώλης, Π. Καραμπάσης, Χ. Τσαντίρης, Γ. Αποστολάκης, Α. Αγγέλικας, Ι. Τσαμπής.

Α.Ε. Καρλοβάσου : Ε. Μουρίκης, Ε. Ταμβακολόγος, Τ. Τσερβενάκου, Μ. Μανιτσούδης, Π. Φαρμάκης, E.Sefa, Ε. Κουκουβλής, Μ. Μπρέγκνα, Ι. Πλατίγκος, X. Durraj, Χ. Μουρίκης, Ν. Ντάγια, Μ. Μπαρμπαδήμος, Ι. Κιουλουκιώτης, Ε. Καμίλης, Σ. Μαρμαράς

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ είχε από τον αγωνιστικό χώρο ( εγώ ήμουν στην εξέδρα) ο συμπατριώτης και φίλος Στράτος Λακιός που σας το παρουσιάζουμε :

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία 

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue