Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Η απάντηση Παπανδρέου στον καπετάνιο που παραιτήθηκε

Η απάντηση Παπανδρέου στον καπετάνιο που παραιτήθηκε

by ikariaki.gr
6 views

παπανδρέου γιώργος ΓΑΠΓια όλα φταίνε οι άλλοι τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα του καπετάνιου εξαιτίας της παρουσίας του έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου…
Όλη η δήλωση Επισημαίνοντας πως οι μαρτυρίες του σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, θέλησε να υπογραμμίσει πως δεν μπορούν όμως να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον ίδιο.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται ουσιαστικά επειδή δημοσιεύτηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός όπως και η σύζυγος και οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας δεν είχαν εισιτήρια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει πως τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί κανονικά στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου και πως δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε νέα δημοσιεύματα που εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας και της παραπολιτικής, και τούτο, γιατί μέσω αυτών των δημοσιευμάτων επιχειρείται να πραγματοποιηθεί μια σκόπιμη από κάθε άποψη παραπληροφόρηση και παραπλάνηση, με κοινή βάση την αθλιότητα.

Η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, μας επιβάλλει να μην “σιωπήσουμε” μπροστά στο “παζλ” της αθλιότητας που κατασκευάζει. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μας πείσει για την “κατασκευασμένη” πραγματικότητα, επικαλείται προηγούμενο δημοσίευμά της, επίσης κατασκευασμένο(!), όχι γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει επικοινωνία Γιώργου Παπανδρέου – Παναγιώτη Ρουμελιώτη, αλλά γιατί τέτοια επικοινωνία απλά δεν υπήρξε με οποιοδήποτε τρόπο, μέσο ή ενδιάμεσο.

Κατά τα λοιπά, που προδήλως εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας, καλά θα έκαναν οι εμπνευστές τους, να απευθυνθούν στον σημερινό Πρωθυπουργό, που και αυτός τώρα πια είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή, δηλαδή το χρέος, το έλλειμμα και την αποσάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, που κληροδότησε στον Ελληνικό λαό το 2009, τα οποία και επιχειρεί να αποκρύψει η εφημερίδα, όπως και στους ηγέτες άλλων, αρκετών ήδη Ευρωπαϊκών χωρών, που ταλανίζονται από την κρίση της ευρωζώνης αλλά δεν το αποδίδουν σε συνωμοσίες.

Το γεγονός ότι, η συγκεκριμένη εφημερίδα “ειδικεύεται” σε πάσης φύσεως “κατασκευές” εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, μας είχε οδηγήσει καιρό τώρα στην απόφαση να μην σπαταλούμε χαρτί, μελάνι, αλλά και χώρο στο διαδίκτυο, προκειμένου να απαντούμε στα ρυπαρογραφήματά της.

Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε απολύτως τους στόχους των εμπνευστών αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους επιτρέψουμε να ομιλούν εκ του ασφαλούς.

Άλλα δημοσιεύματα, εμφανίζουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, να μετακινείται με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο και με ακολουθία πέντε μελών της προσωπικής του ασφάλειας.

banner

Τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και τούτο γατί:

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με “δελφίνι” της γραμμής στο Αιγαίο.

Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου. Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.

Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου.”

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue