Σεμινάρια Ζυμωμένων τροφίμων
Ικαρία 2014
08-09-10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Πρόγραμμα
Ημέρα 1 10:00 – 12:00 Μικρό – Οινοποίηση
12:00-14:00 Γνωριμία με το Οινοποιείο
14:30 Γεύμα
Ημέρα 2 10:00-12:00 Παραγωγή κρασιών από μέλι, άνθη, βότανα,
12:00 -14:00 Προ βιοτικά: Κεφιρ νερού, Κομπούχα, Χαρνταλίε
14:30 Γεύμα
Ημέρα 3 10:00 -12:00 Γευσιγνωσία οίνου– Θεωρία και Γνωριμία με τον Ελληνικό αμπελώνα
12:00 -12:30 Διάλειμμα
12:30-14:00 Συνέχεια γευσιγνωσίας οίνων- Επίσκεψη στον αμπελώνα
14:30 Γεύμα
Θα διατίθενται σε όσους ενδιαφέρονται καλλιέργειες (εμβόλια) για Κεφίρ γάλακτος και νερού καθώς και Κομπούχα μαζί με οδηγίες για την παραγωγή στο σπίτι.
Yπεύθυνος για την ύλη και ομιλητής ο Ηλίας Νεραντζής , Καθηγητής, Βιομηχανικής Μικροβιολογίας στη Σχολή Τροφίμων και Διατροφής στο Τ.Ε.Ι Αθηνών
Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ το άτομο
Εφόσον επιθυμήτε να γευματίσουμε μαζί πρέπει να το δηλώσετε το κάθε γεύμα κοστίζει 10 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] και στο τηλέφωνο 2275040008
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20