Home Πολιτισμός Σεμινάρια Ζυμωμένων τροφίμων – Ικαρία 2014

Σεμινάρια Ζυμωμένων τροφίμων – Ικαρία 2014

by ikariaki.gr
8 views

Σεμινάρια Ζυμωμένων τροφίμων

Ικαρία 2014

08-09-10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Πρόγραμμα

 

Ημέρα 1    10:00 – 12:00    Μικρό – Οινοποίηση

12:00-14:00      Γνωριμία με το Οινοποιείο

14:30      Γεύμα

Ημέρα 2    10:00-12:00  Παραγωγή κρασιών από μέλι, άνθη, βότανα,

12:00 -14:00  Προ βιοτικά: Κεφιρ νερού, Κομπούχα, Χαρνταλίε

14:30      Γεύμα

Ημέρα 3     10:00 -12:00  Γευσιγνωσία  οίνου– Θεωρία και Γνωριμία με τον Ελληνικό αμπελώνα

12:00 -12:30   Διάλειμμα

12:30-14:00  Συνέχεια γευσιγνωσίας οίνων- Επίσκεψη στον αμπελώνα

14:30      Γεύμα

 

Θα διατίθενται σε όσους ενδιαφέρονται καλλιέργειες (εμβόλια) για Κεφίρ γάλακτος και νερού καθώς και Κομπούχα μαζί με οδηγίες για την παραγωγή στο σπίτι.

Yπεύθυνος για την ύλη και ομιλητής ο  Ηλίας Νεραντζής , Καθηγητής,  Βιομηχανικής Μικροβιολογίας στη Σχολή Τροφίμων και Διατροφής στο Τ.Ε.Ι Αθηνών

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ το άτομο

Εφόσον επιθυμήτε να γευματίσουμε μαζί πρέπει να το δηλώσετε το κάθε γεύμα κοστίζει 10 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] και στο  τηλέφωνο 2275040008  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue