Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα 6η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων με πολλές ικαριώτικες συμμετοχές-Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Β.Αιγαίου

6η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων με πολλές ικαριώτικες συμμετοχές-Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Β.Αιγαίου

by ikariaki.gr
116 views

Ολοκληρώθηκε και φέτος η 6η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων στο Ζάππειο με πολλές συμμετοχές από τα νησιά Β.Αιγαίου συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Ικαρίας με συμμετοχές από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό ” Ίκαρος”, ντόπιους μελισσοκόμους, την “Ικαριώτισσα” και τα κρασιά “Τσαντίρης”.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ολοκλήρωση συμμετοχής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην έκθεση “6η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2022”.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση λιανικών πωλήσεων “6η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2022”, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου Αθήνας, από 2 έως 6 Νοεμβρίου 2022.  

Η “6η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” διοργανώθηκε από την “ATLAS EXPOκαι αποτελούσε ένα γνήσιο bazaar λιανικών πωλήσεων στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας.

 

Επρόκειτο για μια θεματική γιορτή που απευθυνόταν στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας, με σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη των μελισσοκομικών προϊόντων και επιλεγμένων διατροφικών προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας, τονώνοντας παράλληλα την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό το είδος τροφίμων.

Μετά από πολλά αιτήματα επιχειρήσεων, κυρίως μικρών και με μικρή εξωστρέφεια, για παρουσία προκειμένου να προβούν σε άμεσες λιανικές πωλήσεις, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην “6η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” ως τιμώμενη περιοχή, με ένα μεγάλο περίπτερο 86,4 τ.μ., προκειμένου να προωθηθούν τα προϊόντα απ’ όλα τα νησιά των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Σε ανεξάρτητα booths (ξύλινα σπιτάκια), φιλοξενήθηκαν 20 περίπου επιχειρήσεις με φυσική παρουσία εκπροσώπων τους, ενώ παράλληλα υπήρχε και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, για φιλοξενία ασυνόδευτων προϊόντων, για γευσιγνωστικές δοκιμές και κεράσματα προς τους επισκέπτες, από τους εθελοντές που στελέχωσαν το περίπτερο, καθώς και ζωντανών μαγειρικών επιδείξεων προς το κοινό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, οι οποίοι στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα stands του Βορείου Αιγαίου, μαζί με το Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Σταύρο Καλογιάννη, το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και τις Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο του Ζαππείου Μεγάρου κ.κ. Χρυσάνθη Βαγενά & Μαριάνθη – Χριστίνα Καφετζή αντίστοιχα.    

Τα ενιαία περίπτερα της Π.Β.Α. και των επιχειρήσεων από το Βόρειο Αιγαίο, επισκέφθηκαν και τις 5 ημέρες της έκθεσης, χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές, αλλά και ξένοι τουρίστες που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, προβαίνοντας σε πληθώρα άμεσων αγορών τοπικών προϊόντων.

Το οργανωτικό πλαίσιο της όλης συμμετοχής της Π.Β.Α. και το γενικό συντονισμό, είχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενούς Τομέα κ. Πανάγος Κουφέλος και Ανάδειξης & Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου. Την οργάνωση της παρουσίας των επιχειρήσεων, είχε το στέλεχος marketing & επιχειρησιακής έρευνας της Π.Β.Α. κ. Πάνος Πίτσιος, ενώ το κεντρικό stand της Π.Β.Α. πλαισίωσαν με την πολύ ενεργή παρουσία τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διεκπεραίωση των εργασιών όλες τις ημέρες της έκθεσης, οι εθελόντριες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, κ.κ. Χρυσάνθη Καλλονιάτη, Ευστρατία Καρυοφύλλη, Άννα Κουνιάρη, Ειρήνη Σερέτη, Νίκη Σερέτη & Εύη Τόβα, οι οποίες υποδεχόταν το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό, διενεργούσαν γευσιγνωστικές δοκιμές και χορηγούσαν τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, διοργανώθηκαν διάφορες παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις, με τους εκπροσώπους του Βορείου Αιγαίου και τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες να παρουσιάζουν την πλούσια διατροφική παράδοση των νησιών και τα προϊόντα της κάθε επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα η Μυτιληνιά chef Τζένη Παλαιολόγου μαζί με τη chef Μιμή Μάλτα, “ταξίδεψαν” το κοινό με αλμυρές και γλυκές συνταγές στους γευστικούς νησιωτικούς προορισμούς, παρουσιάζοντας λαχταριστά τοπικά εδέσματα με βάση το μέλι (λουκουμάδες με φέτα, παραδοσιακό χασλαμά & σερντεμέ).

Μεγάλος χορηγός της συμμετοχής ήταν ο επιχειρηματικός όμιλος “ATTICA GROUP”, του οποίου οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες “BLUE STAR FERRIES” και “HELLENIC SEAWAYS”, συνδέουν με ferryboats σε σταθερή και ετήσια βάση, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με την Αττική.

Οι 64 μελισσοκομικές και διατροφικές επιχειρήσεις από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που με τα εκλεκτά τους προϊόντα πλαισίωσαν το περίπτερο της Π.Β.Α. στην έκθεση, ήταν:

  1. “AGASTO EXTRA VIRGIN OLIVE OIL”: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΡΜΠΗ

 

  1. “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΙΑ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΥΔΗΛΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ”: ΜΕΛΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

 

  1. “ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ & ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  1. “ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ”: ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΑΙΓΑΙΟΝ – Β. & Ν. ΤΣΑΠΑΛΑΣ Ο.Ε.”: ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΙΠΑΣΤΑ ΧΙΟΥ

  1. “ΑΙΓΕΑΣ” Μ. ΓΑΝΕΛΛΗΣ – Τ. ΧΩΝΑΚΗ Ο.Ε.: ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “AKRORIA” & “THROUBI”: HERBS & OLIVE OIL ΙΚΑΡΙΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ & ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΤΟΥ

  1. “ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΚΑΡΑΛΗ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ

  1. “ΑΝΕΜΟΣ” ΜΠΕΝΕΤΟΣ Γ. – ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ Γ. Ο.Ε.: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

  1. “ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΟΤΟΠΟΙΑ”: ΟΥΖΟ ΧΙΟΥ “ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ”

  1. “ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. Ε.Π.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “BIOSAMOS”: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΜΟΥ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΖΟΓΙΑ & ΣΠΥΡΟΥ ΛΕΚΙΩΤΗ

  1. “ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Β.Ε.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΟΥ

  1. “ΓΚΑΡΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΕΥΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΦΛΩΜΑΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ

  1. “CHIONY”: ΦΥΣΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΧΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

  1. “DIAMOND AGE ESSENCES”: ΙΑΜΑΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΕΡΕΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “GIA …. GIAMAS” ΑΦΟΙ ΑΓΑΔΑΚΗ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

  1. “ΕΛΠΑ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΣΒΑ”: ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ “MYTILANA” & “CRYSTAL” – ΕΛΑΙΟΣΑΠΩΝΕΣ

  1. “ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΜΟΥ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΣΑΜΟΥ

  1. “ΕΠΟΜ Α.Β.Ε.Ε.” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: ΟΥΖΑ “ΜΙΝΙ”, “ΦΗΜΗ” & “LESVOS”

  1. ΖΕΦΥΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΓΛΥΚΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

  1. ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΜΠΥΡΕΣ ΧΙΟΥ

  1. “Ι. ΓΚΙΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”: ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ, ΟΥΖΟ ΧΙΟΥ, ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ – ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΒΟΤΚΑ & ΒΟΤΚΑ ΠΕΠΟΝΙ

  1. “ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΜΟΝ. ΙΚΕ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ “ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ”

  1. “ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΚΑΚΙΤΣΗΣ” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΟΥΖΟ “ΑΝΤΡΙΚΙΟ” & ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΚΕΡ

  1. “ΚΑΣΠΑΚ’ ΝΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΒΟΥΤΗΜΑΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ, ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΟΥ – ΧΟΡΟΥ

  1. “ΚΑΤΣΙΚΗΣ Σ. ΗΛΙΑΣ”: ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΙΟΥ

  1. KISS THE EARTH”: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΙΟΥ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

  1. “ΚΟΥΚΟΥΛΙΘΡΑΣ Ν. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΕΡΙΟΥΧΑ ΠΟΤΑ “ΚΡΗΝΗ”

  1. “KRYSTAL” ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.: ΑΕΡΙΟΥΧΑ ΠΟΤΑ, ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΚΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΝΩΝ ΧΙΟΥ

  1. “ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

  1. “ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΛΗΜΝΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΕΡΗΣ Ο.Ε.”: ΑΛΕΥΡΑ ΛΗΜΝΟΥ

  1. LESVION OLIVE OIL”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΩΜΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ

  1. LESVOS HONEY”: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΚΟΥΤΑΡΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΤΡΑΤΗ ΚΟΝΤΟΥ

  1. “LIMNOS ORGANIC WINES” ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ – TΣΙΒΟΛΑΣ: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ

  1. “ΜΑΤΑΡΕΛΛΗ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ”: ΟΥΖΟ ΛΙΣΒΟΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ”: ΟΥΖΟ “MATIS”, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ, ΕΛΙΕΣ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΑΜΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

  1. “MELISSAVET”: ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΟΥΤΣΟΥ

  1. “ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ – ΨΑΡΑ”: ΜΕΛΙ ΨΑΡΩΝ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

  1. ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ “Ο ΙΚΑΡΟΣ”: ΑΓΝΑ ΜΕΛΙΑ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΧΥΛΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΟΜΠΑΡΔΑ

  1. “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΛΗΝΟΥ

  1. “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΣΑΜΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΑ

  1. “ΜΕΛΙΣΣOΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΙΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΧΙΟΥ

  1. “MYROVOLOS ORGANICS”: ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, ΒΟΤΑΝΑ,ΚΑΠΑΡΗ & ΚΡΙΤΑΜΟ ΧΙΟΥ, ΑΡΓΥΡΩΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ

  1. “ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΓΗ”: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗ

  1. “ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ” Κ. ΛΟΥΠΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.: ΟΙΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ “ΔΑΦΝΙΣ & ΧΛΟΗ”, “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ” & “MAKARA”

  1. “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ”: ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΕΣΒΟΥ

  1. PAPAYIANNIDES ELAITIS”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & ΣΑΛΤΣΕΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “PITYS HERBS”: CHIOS HERB CULTIVATION, ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΑΠΑΜΩΡΟΥ

  1. PLOMARI GOLD”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥΜΑΝΗ

  1. “ΡΑΦΤΕΛΛΗ – ΠΡΩΤΟΥΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ “AEGEAN GOLD”

  1. ΣΑΞΙΩΝΗΣ Κ. & Χ. Ο.Ε. “Ο ΚΙΜΩΝΑΣ”: ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & CATERING ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΣΤΑΦΥΛΗΣ” ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΛΗΜΝΟΥ: ΜΕΛΙΧΛΩΡΑ ΤΥΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ

  1. “ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ Α.Ε.” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΟΥΖΑ, ΛΙΚΕΡ, ΤΣΑΪ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ, ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

  1. “ΤΑΣΤΑΝΗΣ Μ. & Δ.”: ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. TZORTZISOLIVE OIL COMPANY: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ “OLVIA”, ΚΩΜΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ” ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΚΥΡΗ: ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕΣ & ΠΟΔΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  1. “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ” ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ: ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΒΡΥΣΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

  1. “TSANTIRIS WINES”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

  1. “ΧΑΤΖΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Ε.” ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ& ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΓΩΝ

H Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης & Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου, αφού συνεχάρη τις παραπάνω επιχειρήσεις, τους διοργανωτές και τους εθελοντές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια προώθησης των μελισσοκομικών και των εν γένει διατροφικών προϊόντων των νησιών στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας και στους ξένους επισκέπτες της πόλης, μετά το πέρας της έκθεσης, δήλωσε:

“Μετά τις πρόσφατες παρουσίες της Π.Β.Α. σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της Βορείου Ελλάδας και του εξωτερικού, δόθηκε η δυνατότητα στους παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλα τα νησιά μας, να συμμετάσχουν σε μια σπουδαία έκθεση λιανικών πωλήσεων στο κέντρο της Αθήνας, με τεράστια επισκεψιμότητα από Έλληνες, αλλά και ξένους τουρίστες της πόλης. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται, ότι και αυτή η συμμετοχή ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τις λιανικές πωλήσεις των συμμετεχόντων να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ενώ και η διαφήμιση των λοιπών προϊόντων που εκτέθηκαν, κινήθηκε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Αναμφίβολα τα προϊόντα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, με την πολύ μεγάλη ζήτησή τους που καταγράφηκε ποικιλοτρόπως, κέρδισαν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις όλων”.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue