Αγαπητοί φίλοι,14.3.19 είναι προγραμματισμένη στον Κάμπο η πρώτη σημαντική συνάντηση με το κλιμάκιο πρωτοβουλίας για τη προγραμματισμένη εργασία δημιουργίας ΟΧΥΡΟΥ της γεύσης με τον εμβολιασμό αγριοαχλαδιάς σε απίδι , το παραδοσιακό στραβοράδι.( PYRUS AMYGDALIFORMIS ) .
Ξεκινάμε αυτό το πρότζεκτ, πάρα πολύ σημαντικό για το κίνημα του Slow Food στο νησί μας και που θα μας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνουμε την δράση μας, σε ένα παράδειγμα μιας νέας κουλτούρας, σε ένα βιώσιμο δρόμο της μπλε οικονομίας και της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη μας.
Πληροφορίες στα τηλεφωνα:
697 6204127,Καμπούρης Γιάννης/ Κάμπος
6972924904, Μισελ Ροσσιέ, Κέρος Κάμπου
693 7074316, Γιάκα Ευαγγελία, ΝΑΣ
Σταύρος Ραντάς
Πρόεδρος Slow Food Ikaria
συντονιστής του Οχυρού