Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Ένα τριήμερο φιλοξενίας από την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού στις κορασίδες του Διαγόρα Ραχών

Ένα τριήμερο φιλοξενίας από την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού στις κορασίδες του Διαγόρα Ραχών

by ikariaki.gr
15 views

Την περασμένη εβδομάδα 9/6/2017 η ομάδα του Ολυμπιακού μπάσκετ κορασίδων φιλοξένησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ομάδα του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, μπάσκετ κορασίδων.

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τα κορίτσια του Διαγόρα αποκόμισαν φοβερές εμπειρίες και αυτό το οφείλουμε στην Κυρία Μάρθα Αργυρίου (προπονήτρια ολυμπιακού μπάσκετ κορασίδων) και στον Κύριο Μίσσα Κωνσταντίνο για την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο στην οργάνωση της συνάντησης όσο και στην παραμονή μας στο χώρο στου Σταδίου.

Η τιμή για την συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερη και η ευγνωμοσύνη πολύ μεγάλη.

Μια από τις αξέχαστες εμπειρίες όλων μας ήταν η συνάντηση των κορασίδων του Διαγόρα Ικαρίας με την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ γυναικών.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα αυτή για τη φιλοξενία της στο ΟΑΚΑ αλλά και την ευχάριστη,προσωπική επικοινωνία που είχαν με τα κορίτσια μας, υπογράφοντας μπλουζάκια και συμμετέχοντας σε φωτογραφίες μαζί τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τριήμερου αυτού και που πρόσφεραν αξέχαστες εμπειρίες σε όλους.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue