Home ΚοινωνίαΠολιτικήΕκλογές 2015 Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας

by ikariaki.gr
2 views

κόχυλας-συριζα

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

Η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας, αυτές τις κρίσιμες ώρες λίγο πριν τις  εκλογές, καλεί τους πολίτες του νησιού μας, αλλά και όλους τους πολίτες της χώρας να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Στο νομό Σάμου επιλέχτηκαν μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, οι σύντροφοι στην ζωή πρώτα, και στον αγώνα έπειτα, Αγνή Καλογερή, Ξένος Κόχιλας και Δημήτρης Σεβαστάκης.

Όποιον και αν επιλέξει η κοινωνία των νησιών μας με την ψήφο της, θα είναι ευτύχημα για μας, να αναδειχθεί και βουλευτής, αφού την επόμενη μέρα θα αρχίσει και στον νομό μας η προσπάθεια ανασυγκρότησης της Ελλάδας από την γενική διάλυση που την οδήγησαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ  με τις πολιτικές τους, τα τελευταία  χρόνια.

Για την Ικαρία ειδικότερα,  οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν ύστερα από απόλυτα διάφανες και δημόσιες διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στον Εύδηλο  και στον Άγιο Κήρυκο , μεταξύ άλλων άξιων συντρόφων και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ξένο Κόχιλα ο οποίος και επιλέχτηκε τελικά από την αρμόδια Επιτροπή της  Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή και αυτός,  όπως και οι άλλοι δύο συνυποψήφιοί  του, έχει σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής της Αριστεράς στην μονοεδρική περιφέρεια του νομού Σάμου, σας καλούμε να στηρίξετε και αυτόν ισότιμα, γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας, μετά από πολλές δεκαετίες, να βρεθεί επί τέλους και ένας Καριώτης στη Βουλή και μάλιστα αριστερός. Μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ και την φιλοσοφία της Αριστεράς η επιλεκτική κατεύθυνση σταυροδοσίας.

Με την σιγουριά ότι την Δευτέρα 26 του Γενάρη θα βρισκόμαστε όλοι στους δρόμους με  την νίκη της Αριστεράς και της Κοινωνίας, σας καλούμε να εκλέξετε και βουλευτή από τον νομό μας.

 

banner

ΙΚΑΡΙΑ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2015

[divider]

 

Βιογραφικό Ξένου Κόχυλα
Ο Ξενοφών Κόχυλας είναι χειρουργός Ω.Ρ.Λ. Σπoύδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία(Πανεπιστήμιο Νewcastle Upon Tyne).
Σήμερα είναι διευθυντής της Ω.Ρ.Λ. Κλινικής Καρρά.
Συμμετείχε στις αντιδικτατορικές φοιητητικές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα την Ιταλία κατά τη διάρκεια των σπουδών του.
Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ραχών από το 206-2010 και στο Δήμο Ικαρίας 2010-2013 συνεργαζόμενος με την Λαική Συσπείρωση.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ραχιωτών Αθήνας ανέπτυξε έντονη δράση για ανάδειξη των προβλήματων της Ικαρίας.
Είναι ο εμπνευστής της ετήσιας εκδήλωσης που γίνεται κάθε Αύγουστο στο Μοναστήρι του Μουντέ προς τιμή των νεκρών πολιτικών εξορίστων.

syriza η ελπιδα ερχεται

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue