Home Επικοινωνία Τμήμα Διαφημίσεων και Marketing

Τμήμα Διαφημίσεων και Marketing

by ikariaki.gr
46 views

Διαφημιστική προβολή μέσα από την Ικαριακή Ραδιοφωνία και την ιστοσελίδα ikariaki.gr

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία διαθέτει τρόπους προβολής επιχειρήσεων, υπηρεσιών και εκδηλώσεων μέσα από το Ραδιοφωνικό σήμα και την ιστοσελίδα μας, δίνοντας πρόσβαση της διαφήμισης σας στους καθημερινούς χιλιάδες ακροατές και αναγνώστες μας.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ηχητικά σποτ και διαφημιστικά banner, όπως επίσης μπορείτε να γίνετε χορηγός σε οποιαδήποτε από τις εκπομπές που μεταδίδονται από τον ραδιοφωνικό μας αέρα.

  • Χορηγός Επικοινωνίας

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία υποστηρίζει Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τις οποίες προωθεί μέσα από την δυναμική του Ραδιοφώνου, της Ιστοσελίδας αλλά και των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που διαθέτει.

Για να γίνει σε όποια εκδήλωση Χορηγός Επικοινωνίας η Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8fm – ikariaki.gr

ο φορέας που διοργανώνει την όποια εκδήλωση οφείλει να συμπεριλάβει στην αφίσα του το λογότυπο της Ραδιοφωνίας, το οποίο το αποστέλλουμε μετά από επικοινωνία με την διοίκηση του σταθμού, και επίσης οφείλει να αναφέρει στους συμμετέχοντες και επισκέπτες της εκδήλωσης την εν’λόγω προσφορά της Ραδιοφωνίας.

Ως αντάλλαγμα, η Ικαριακή Ραδιοφωνία ηχογραφεί και μεταδίδει σχετικά ηχητικά σποτ στον ραδιοφωνικό της αέρα, γίνετε αναφορά από ΟΛΕΣ τις εκπομπές της εν’λόγω εκδήλωση ανάρτηση της εκδήωλσης στην ιστοσελίδα μας σε κεντρικό σημείο.Υπάρχει δυνατότητα προώθησης και μέσω Facebook στους χρήστες σχετικούς με τα προφίλ και τις σελίδες μας.

  • Διαφημιστική προβολή

Κάθε αρχή του μήνα εκδίδουμε και στέλνουμε ενημερωτικό δελτίο για τα διαφημιστικά μας πακέτα τις εκπομπές που υπάρχουν διαθέσιμες προς χορηγία και τις ειδικές προσφορές προβολής, στους παρόντες συνεργάτες και στις επιχειρήσεις που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, με αναλυτική τιμολόγιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε και εσείς από το διαφημιστικό μας τμήμα μπορείτε να μας στείλετε ενα e-mail στο [email protected] με θέμα ”Για το διαφημιστικό τμήμα” με τα στοιχεία σας και το μήνυμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε εκτός από το καθιερωμένο μας δελτίο και μια ειδική προσφορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες προβολής σας.

banner

Επικοινωνία με το διαφημιστικό τμήμα στο 6977-6368636986623360

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία είναι στη διάθεση σας.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue