Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.ΑιγαίουΕπαρχείο Ικαρίας-Φούρνων Ενημέρωση Επαρχείου για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία

Ενημέρωση Επαρχείου για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία

by ikariaki.gr
6 views

δρόμοςΙΚΑΡΙΑ 261-2015

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Διεξήχθησαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα οι εκλογές στην Επαρχία της Ικαρίας, όλοι ήταν στις θέσεις τους και η εκλογική διαδικασία διεξήχθη με πλήρη ομαλότητα και ασφάλεια. Συγχαρητήρια σε όλους που κατ’ αρμοδιότητα συμμετείχαν για την καλύτερη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Κατεστράφη ένα μικρό τμήμα του ασφαλτοτάπητα στον παραλιακό του Αγίου Κηρύκου λόγω της μεγάλης θαλασσοταραχής την παραμονή των εκλογών, απομακρύνθηκαν τα κατεστραμμένα κομμάτια με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου και σε διάστημα λίγων ημερών το Επαρχείο θα προχωρήσει στη πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς.

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί στις 26-1-2015 στο Επαρχιακό δίκτυο Αγίου Κηρύκου Φάρου ,Αεροδρομίου.

Γιγάντιος βράχος κατέπεσε από τα πρανή και έκλεισε την μια λωρίδα του Επαρχιακού δικτύου. Άμεσα το Επαρχείο τοποθέτησε σήμανση για τα διερχόμενα οχήματα και τοποθετείται μεγάλο βαρύ μηχάνημα από το Επαρχείο για την απομάκρυνση της κατολίσθησης. Έως ότου τελειώσουν οι εργασίες εφιστώ την προσοχή των διερχομένων.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue